Geluksbrengers bij 'That's Life'

Een volle uitzending van ‘That’s Life’ vrijdagavond 17 mei om 20.00 uur met vrolijke geluksbrengers. Wat ooit met een droom begon bij Marike van Ijssel (grondlegster) werd een evenement met een steeds grotere slinger van mensen die geluk brengen dat jij en ik kan plukken.

Op meerdere plaatsen in Nederland wordt haar droom een ervaring die jouw oprecht geluk brengt. En op 1 en 2 juni is dit ook in Aalsmeer op diverse locaties te beleven.

Het gelukteam van Aalsmeer waar Trudy Rothe deel van uitmaakt, komt naar de radiostudio met een tal van geluksbrengers. Van een fotograaf tot theesommelier en mooie zwerfsteentjes. Ook reiki, dans of inspiratie door keramiek, allerlei kunstvormen, gedichten of fijne muziek. Kortom een complete gelukuitzending waar je als gelukzoeker kunt meekijken naar tal van leuke activiteiten die ze in het radio- en tv-programma laten zien. Uiteraard afgewisseld met muziek die je gelukkig maakt.

Dus kijk vooral mee via de website of TV kanalen en laat je inspireren door een weekend vol geluk.

Presentatie en programmamaker Jenny Piet, sidekick Trudy Rothe en techniek Dennis Wijnhout.

Gepubliceerd: 13 mei 2024 om 11:36 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×