Kersverse Kudelstaarter Jasper in ‘Door de Mangel’

Op 22 april was Stefan Blokzijl te gast in ‘Door de Mangel. Hij is een ondernemer met twee bedrijven’, Hij schildert er lustig op los en zit daarnaast in de facilitaire dienstverlening. Hij vertelde de balans tussen werk en gezin te hebben moeten zoeken, maar dat is inmiddels aardig gelukt. En dat gezin is heel belangrijk voor hem.

Natuurlijk is Stefan op zoek gegaan naar een opvolger, al heeft die even twee weekjes geduld moeten hebben: het team van ‘Door de Mangel’ had meivakantie. Maandag 13 mei komt Jasper Zeilemaker naar de studio als 421e gast. Hij mag zich nog maar sinds kort Kudelstaarteer noemen, nadat hij bij zijn huidige partner is ingetrokken. Stefan is benieuwd hoe hij het dorp Kudelstaart vindt en hoe hij het allemaal rooit binnen een samengesteld gezin.

Heb jij ook een vraag voor Jasper, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jasper Zeilemaker

Gepubliceerd: 11 mei 2024 om 21:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×