Isabel schittert tijdens Harry Schulting Games

Aalsmeer – Isabel, een 19-jarige atlete uit Aalsmeer en lid van atletiekvereniging Phanos in Amsterdam, toonde haar talent op Hemelvaartsdag tijdens de Harry Schulting Games in Vught, haar eerste wedstrijd van het seizoen. Met een persoonlijk record van 11.85 seconden op de 100 meter, eerder behaald tijdens het NK junioren, stond ze aan de start van de snelste serie bij de senioren dames. Ondanks een matige start, versnelde ze indrukwekkend en eindigde als 2e in haar serie met een tijd van 11.64 seconden.

In de finale herhaalde Isabel haar sterke prestatie met een tijd van 11.72 seconden, opnieuw goed voor een 2e plaats. Dit vormde een veelbelovende seizoensstart voor de jonge atlete. Op zaterdag staat Isabel gepland voor de 150 meter en 300 meter tijdens de Ter Specke Bokaal in Lisse. Ook haar zusje Milou zal daar aan de start verschijnen, maar dan op de 100 meter horden.

Gepubliceerd: 11 mei 2024 om 18:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×