Spel 'De Zwarte Roos' biedt museumbezoekers unieke beleving

Aalsmeer – Avonturiers kunnen nu hun droom van een museuminbraak waarmaken, zij het in een gecontroleerde omgeving. Het Flower Art Museum in Aalsmeer lanceert samen met Turf Aalsmeer en Escape Lab het spel “De Zwarte Roos”, waar deelnemers op een uitdagende missie gaan om speciale kunstvoorwerpen te stelen, terwijl ze puzzels oplossen en de bewaker ontwijken.

Na anderhalf jaar ontwikkeling opent het spel eindelijk zijn deuren voor het publiek. “De Zwarte Roos” is een Escape Game met een twist, waarbij teams van maximaal 8 personen een uur de tijd hebben om strategisch te manoeuvreren en de kunstwerken te bevrijden zonder sporen achter te laten. Dit alles speelt zich af buiten de normale openingstijden, wat bijdraagt aan de intense ervaring.

Met de nadruk op teamwork, logica en snel denken, belooft “De Zwarte Roos” een meeslepende ervaring te bieden voor avonturiers van alle leeftijden. Meer informatie op de website van Turf Aalsmeer.

Gepubliceerd: 11 mei 2024 om 21:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×