Keezen in Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – Op zoek naar een gezellige avond vol spelplezier? Het Buurthuis Hornmeer organiseert op 28 juni een keezavond voor spelfanaten en gezelligheidsspelers. Het beloofd een avond vol spanning en plezier te worden. Of je nu een doorgewinterde keezenspeler bent of het spel voor het eerst wilt proberen, iedereen is welkom!

Wat is Keezen eigenlijk?
Keezen is een populair bordspel dat elementen van het kaartspel pesten combineert met die van het klassieke Mens-erger-je-nietspel. Het wordt meestal gespeeld door vier personen, verdeeld in twee teams van twee. Het doel van het spel is om al je pionnen als eerste thuis te krijgen.

  • Datum: 28 juni
  • Tijd: Inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur
  • Locatie: Dreef 1, 1431WC Aalsmeer
  • Toegang: €10,- per koppel

Heb je interresse? Dan kunt u uw team van 2 personen aanmelden voor 21 juni door een e-mail te sturen naar buurthuishornmeer@gmail.com.

Gepubliceerd: 31 mei 2024 om 19:27 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×