Raadsleden bezoeken zwembad in Nunspeet

Aalsmeer – De gemeenteraad van Aalsmeer overweegt de bouw van een nieuw zwembad en bezocht hiervoor op 17 mei het onlangs geopende zwembad in Nunspeet. Samen met wethouder Bart Kabout gingen de raads- en commissieleden op werkbezoek om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Het huidige zwembad De Waterlelie, verkeert in slechte staat en een onderzoek heeft aangetoond dat sloop binnen enkele jaren onvermijdelijk is. Dit stelt de raad voor de keuze om te investeren in een nieuw zwembad, wat een grote impact op de gemeentelijke begroting zou hebben.

In Nunspeet kregen de Aalsmeerse raadsleden een presentatie van hun Nunspeetse collega’s. Zij vertelden hoe zij tot de beslissing voor een nieuw zwembad zijn gekomen, ondanks een “lang en hobbelig traject,” aldus een Nunspeetse wethouder.

Tijdens de rondleiding werd het belang van oog voor detail benadrukt, wat volgens de Nunspeetse raadsleden cruciaal was voor de bouw van hun toekomstbestendige zwembad. De Aalsmeerse raad zal deze inzichten meenemen in hun besluitvorming.

Gepubliceerd: 30 mei 2024 om 22:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×