Kindje gered uit vijver in Kudelstaart

Kudelstaart – Woensdagmiddag 1 mei j.l. is er een klein kind gered uit de vijver van de Schweitzerstraat in Kudelstaart. Gelukkig zag een omstander het gebeuren en sprong meteen in het water om het kind te redden. Nadat de kleine uit het water werd gehaald is direct gestart met reanimeren. Alle hulpdiensten, inclusief een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter, waren snel ter plaatse. Die laatste landde bij de sporthal, op het grasveld.

Het kindje is na behandeling met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Naar verluid zou het kindje ook weer aanspreekbaar zijn. Hoe het voorval kon gebeuren is nog onbekend.

Foto: VLN Nieuws

Gepubliceerd: 2 mei 2024 om 10:08 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×