Verbindende Dag in Olympisch Stadion

Aalsmeer – Op 29 mei 2024 vindt de jaarlijkse Dag van de Verbinding plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam, georganiseerd door sg. Panta Rhei. Het evenement, gericht op het versterken van banden tussen leerlingen, belooft een dag vol sport, spel en saamhorigheid te worden. Leerlingen van verschillende klassen, waaronder de internationale schakelklas (ISK), worden in teams verdeeld die verschillende landen vertegenwoordigen.

Het doel is om samenwerking te bevorderen door middel van leuke spellen. Het Olympisch Stadion is gekozen vanwege de symbolische betekenis van verbinding tussen landen tijdens de Olympische Spelen. Meester Verhaak, docent lichamelijke opvoeding, benadrukt het belang van het versterken van verbindingen binnen de schoolgemeenschap. Dit jaar zijn ook studenten van het ROC Amsterdam betrokken bij de organisatie, wat de samenwerking tussen verschillende onderwijsinstellingen benadrukt.

Gepubliceerd: 18 mei 2024 om 22:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×