Bouw van zestien appartementen gestart

Aalsmeer – Deze week is gestart met de bouw van zestien appartementen op de hoek van de Stommeerkade en de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer. Dit project, onderdeel van ‘De Tuinen van Aalsmeer’, is een uitdagende onderneming omdat het gebouw deels in een dijklichaam komt te liggen en boven bestaande leidingen wordt gebouwd. “We maken grote balkons die met glazen panelen afsluitbaar zijn en het gebruik van lichte en donkere bakstenen zorgt ervoor dat het gebouw natuurlijk opgaat in de omgeving,” aldus Alec van der Voort van projectontwikkelaar Bohemen.

Jarenlange en intensieve samengewerking waren nodig om dit project te realiseren. “We zetten weer een stap in de ontwikkeling van onze gemeente,” zegt wethouder ruimtelijke ordening Bart Kabout. “Zelfs op een complexe locatie als deze is veel mogelijk met de juiste aanpak.” Het project, genaamd ‘Residentie Stommeerkade’, heeft alle woningen al verkocht en voorziet in een grote behoefte aan nieuwe woonruimte in de regio.

Gepubliceerd: 3 juni 2024 om 21:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×