Brugwerkzaamheden Dreef: weer een omleiding

Aalsmeer – In Aalsmeer worden al diverse wegen aangepakt en nu komt daar de Dreef bij. Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 12 juli wordt de brug op de Dreef bij de Beethovenlaan afgesloten voor herstelwerkzaamheden aan het brugdek. Dit zorgt voor verkeershinder, waarbij verschillende omleidingen van kracht zijn.

Volgens Laura Tas woordvoerder van de gemeente Aalsmeer zijn werkzaamheden zijn nodig omdat de rijbaan van het brugdek aan vervanging toe is. “Tijdens de werkzaamheden wordt de bovenste laag eraf gehaald en een nieuwe deklaag aangebracht. De inrichting van de weg blijft gelijk”, aldus Tas.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Kudelstaartseweg en Zwarteweg. Voor (brom)fietsers zijn er omleidingen via de Beethovenlaan en het fietspad langs de sportvelden. Voetgangers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden en kunnen altijd passeren. Verkeersregelaars worden ingezet om de voetgangers veilig te begeleiden. De wegen in Aalsmeer worden mooier, maar houd rekening met extra reistijd door de omleidingen.

Foto: Elbert Huijts

Gepubliceerd: 24 juni 2024 om 17:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×