Ouderenmiddag Kudelstaart trekt recordaantal bezoekers

Kudelstaart – De jaarlijkse ouderenmiddag georganiseerd door Feestteam Kudelstaart overtrof dit jaar alle verwachtingen, met een recordopkomst van 190 enthousiaste senioren uit de buurt. Het evenement, dat voor de derde keer plaatsvond, bood een dag vol gezelligheid en vermaak voor Kudelstaarters van 65 jaar en ouder.

“We zijn ontzettend blij dat zoveel mensen de weg naar ons event hebben gevonden en samen met ons een fantastische dag hebben beleefd,” aldus het Feestteam Kudelstaart. “Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen genoot van de advocaatjes, zelfgemaakte hapjes en de verrassende ijsgekoelde drankjes.”

Naast culinaire hoogstandjes zorgden muziek en entertainment voor een feestelijke sfeer. Een zanger en DJ brachten de bezoekers in beweging, terwijl een rondlopende goochelaar voor magische momenten aan tafel zorgde.

Het stralende weer maakte de dag extra bijzonder, waardoor de ouderen volop konden genieten in de buitenlucht. De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt.

Met nieuwe vriendschappen en hernieuwde banden was het een dag vol herinneringen en gelukkige gezichten.

Gepubliceerd: 25 juni 2024 om 17:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×