Dorpsraad Kudelstaart: fietsen langs bouwlocaties

Kudelstaart – Op woensdag 26 juni organiseert de Dorpsraad Kudelstaart een fietstocht langs diverse bouwlocaties in het dorp. “Dit is een geweldige kans voor inwoners om met eigen ogen te zien waar we tijdens het Bewonersoverleg over hebben gesproken,” aldus voorzitter Jaap Overbeek. De tocht, die normaal op maandagavond plaatsvindt, is dit jaar verplaatst naar een woensdag.

De route voert langs de bouwlocaties die deel uitmaken van de Gebieds- en Centrumvisie waar de gemeente momenteel aan werkt. Mogelijk wordt daar binnenkort een nieuwe locatie aan toegevoegd, aansluitend aan de Rietlanden.
De fietstocht duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 20.00 uur. Voorafgaand verzamelen de deelnemers om 19.30 uur in het Dorpshuis voor een kop koffie en een korte inleiding. Na afloop is er gelegenheid om na te praten aan de bar van het Dorpshuis.

Gezien de populariteit is het aantal deelnemers beperkt tot 20 personen. Aanmelden kan via: jacjoverbeek@caiway.nl.

Foto: archieffoto (Dorpsraad Kudelstaart)

Gepubliceerd: 19 juni 2024 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×