Konijn op vakantie bij Boerenvreugd

Aalsmeer – Met de zomervakantie in aantocht biedt kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer een ideale oplossing voor konijnen- en cavialiefhebbers. Het hele jaar door is er vakantieopvang beschikbaar, maar in de zomer wordt de hooiberg speciaal omgebouwd tot een vakantieparadijs voor deze kleine huisdieren. Gedurende deze periode is de hooiberg niet toegankelijk voor publiek, zodat de dieren ongestoord kunnen genieten.

“Zoekt u een logeeradres voor uw konijn of cavia? Dan bent u bij Boerenvreugd aan het goede adres,” aldus Martine Noordhoek van de kinderboerderij. Met een tarief vanaf 4 euro per dag kunnen de dieren in hun eigen hok of in een gehuurd hok van de boerderij verblijven. De verzorging is uitstekend: “De dieren krijgen minimaal één keer per week een schoon verblijf,” verzekert Noordhoek.

Voor meer informatie over de voorwaarden en prijzen, kunt u terecht op de website www.Boerenvreugd.nl. Aanmelden voor de vakantieopvang kan via een e-mail naar Boerenvreugd@onstweedethuis.nl.

Foto: Boerenvreugd

Gepubliceerd: 19 juni 2024 om 11:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×