Dorpswandeling en veiling op 29 juni

Aalsmeer – Op zaterdag 29 juni organiseert Museum Historische Tuin een dorpswandeling in Aalsmeer-Centrum onder leiding van oud-burgemeester Joost Hoffscholte. Hij leidt deelnemers langs bekende en minder bekende Aalsmeerse monumenten en verhalen. De wandeling start om 13.30 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via de ticketshop van de Historische Tuin. Reserveren kan tot vrijdag 28 juni 15.00 uur.

Daarnaast vindt er dezelfde dag om 15.00 uur een bloemen- en plantenveiling plaats. In de historische veilingruimte met de Jugendstil veilingklok kunt u bloemen, fruit en planten kopen. De veilingmeester legt het proces uit en deelt anekdotes. Een entreekaartje voor het museum geeft toegang tot de veiling; museumkaarthouders en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.historischetuinaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 27 juni 2024 om 20:07 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×