Vechtpartij op Surfeiland na balincident

Aalsmeer – Op woensdagavond 27 juni escaleerde een incident op het Surfeiland in Aalsmeer tot een vechtpartij tussen een groep jongeren en een familie. De confrontatie begon toen jongeren die op het strandje aan het voetballen waren, een bal opzettelijk richting andere strandgasten schoten en dit filmden met hun mobiele telefoon.

Een getuige verklaarde dat een man, die met zijn gezin op het strand zat, geraakt werd door de bal en daarop de jongeren aansprak. Dit leidde tot een verhitte woordenwisseling die al snel escaleerde in een matpartij. Verschillende jongeren raakten hierbij betrokken en er werden klappen uitgedeeld.

De politie arriveerde in grote aantallen op de locatie en riep ook een ambulance op, maar er vielen geen gewonden en er zijn geen aanhoudingen verricht. Na de vechtpartij vluchtte de groep jongeren snel weg op fatbikes richting de Hornmeer. Ondanks een zoekactie in de wijk werden ze niet meer aangetroffen.

De politie onderzoekt de zaak mede aan de hand van filmbeelden die door omstanders zijn gemaakt van de vertrekkende groep jongeren.

Bron: Nieuws in Aalsmeer
Foto: Nieuws in Aalsmeer

Gepubliceerd: 27 juni 2024 om 23:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×