SG Panta Rhei in Amstelveen wordt Futuris

Amstelveen – Met ingang van het volgende schooljaar verandert SG Panta Rhei in Amstelveen van naam naar Futuris, ter ere van haar vijftigjarig bestaan. “We markeren het einde van een waardevol tijdperk en starten een kansrijke toekomst,” aldus directeur Matthijs Ran. De school, ontstaan in 1974 uit een fusie van Amstelveense onderwijsinstellingen, blijft investeren in onderwijsinnovatie.

Ran benadrukt de samenwerking met de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert en het Hermann Wesselink College, die een soepele overgang naar havo mogelijk maakt. “We koesteren onze historie, maar zijn niet meer de school die wij waren,” zegt Ran trots. De nieuwe naam, gekozen met input van leerlingen, ouders en medewerkers, sluit aan bij hun motto: ‘Kansen voor jouw toekomst’.

“Dagelijks vragen we ons af wat onze leerlingen nodig hebben,” voegt Ran toe. Deze focus op individuele aandacht en ontwikkeling maakt Futuris uniek en klaar voor de toekomst.

Foto: Panta Rhei

Gepubliceerd: 29 juni 2024 om 14:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×