FC Aalsmeer wint in Groningen

Aalsmeer – FC Aalsmeer (zat)  reisde zaterdag naar Groningen voor een nacompetitiewedstrijd tegen Oranje Nassau. Het team vertrok om 10.00 uur en stopte onderweg voor een sportmaaltijd, vertelde trainer Ted Verdonkschot aan Rick FM. Ondanks de lange reis, arriveerde het team goed voorbereid.

Oranje Nassau begon sterk, maar een misverstand tussen de centrale verdediger en de keeper van FC Aalsmeer zorgde voor een 1-0 achterstand. Maar de bezoekers hadden het betere van het spel, waardoor het voor rust gelijk en zelfs 1-2 werd.

In de tweede helft creëerde FC Aalsmeer veel kansen en liep uit eindelijk uit tot 1-3. Oranje Nassau scoorde vier minuten voor tijd nog tegen, wat het nog spannend maakte. De eindstand bleef echter 2-3, ondanks een rode kaart voor de Aalsmeerders. Volgende week speelt FC Aalsmeer tegen DCC ’68 uit Doetinchem.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 2 juni 2024 om 13:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×