Automobilist gewond na botsing met lantaarnpaal

Aalsmeer – Op zaterdagavond 1 juni rond 19.25 uur is een personenauto tegen een lantaarnpaal aangereden op de Legmeerdijk in Aalsmeer. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De helikopter landde vlak naast de plaats van het ongeval.

De bestuurder van de auto raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Er is een vermoeden dat de bestuurder onder invloed was, waardoor de politie mee naar het ziekenhuis reed.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De Legmeerdijk is tijdelijk afgesloten geweest vanwege dit politieonderzoek.

Foto: VLN-Nieuws

Gepubliceerd: 2 juni 2024 om 13:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×