Human Design en Chinese Human Energy bij 'Echt Esther'

Human Design en Ancient Chinese Human Energy, daarover praat Esther met Andreas Kontarinus en Nancy Wong tijdens ‘Echt Esther’ op maandag 24 juni om 18.00 uur.

Andreas heeft zich enorm verdiept in Human Design en kan daar alles over vertellen. Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Nancy Wong volgt een opleiding ACHE (Acient Chinese Human Energy). ACHE is het Engelse woord voor pijn, wat ze leert is door ademhaling en beweging pijn te bestrijden. Als de energie gestagneerd is, dan is er pijn, als alles weer stroomt dan is er geen pijn. Dus door de oefeningen zorgen ze ervoor dat alles weer door kan stromen en dat bepaalde hormonen vrijkomen om het lichaam weer te reguleren.

Mensen met passie voor deze specialismen en kennis die ze ook graag willen delen. Heb jij een vraag voor een van beide gasten? Mail deze voor maandag naar esther@radioaalsmeer.nl

Foto: Nancy Wong

Gepubliceerd: 18 juni 2024 om 9:10 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×