‘Door de Mangel’ met oud model en fotografe Bodil de Jong

Zoals iedere week, was afgelopen maandag ook weer een nieuwe gast in ‘Door de Mangel’. Dit keer de business- en mindcoach Anja de Die. Zij begeleidt o.a. startende ondernemers in het Zaai-project. In haar werk ziet zij steeds jongere ondernemers die vol enthousiasme het traject ingaan. Anja noemde als woorden die bij haar passen: beweging, enthousiasme en levensgenieter. Dat laatste bleek ook uit het voorwerp dat zij meenam: een fles Clairette de Die, niet alleen toepasselijk bij haar naam dus.

Volgens het gebruikelijke format heeft ook Anja een nieuwe gast benaderd. Maandag 24 juni komt fotografe Bodil de Jong naar de studio. Vroeger voor de camera als model, tegenwoordig achter de camera als fotograaf. Anja wil van haar weten wat zij ziet als ze door de cameralens naar zichzelf kijkt. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 24 juni vanaf 19.00 uur,

Heb jij ook een vraag voor Bodil, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bodil de Jong

Gepubliceerd: 18 juni 2024 om 9:12 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×