'Echt Esther' met lokale gasten

Maandag 1 juli is ‘Echt Esther’ er weer om 18.00 uur met als lokale gasten Nikki Koordes, Kirsten Verhoef en Hans en Greet Rekelof.

Nikki is afgestudeerd verpleegkundige. Ze doet nu mee met de Benelux verkiezingen ‘Miss Fashion’. De missie van deze missverkiezing is om de deelnemers de beste versie van zichzelf te laten worden en hen tot sterke, onafhankelijke mensen te laten uitgroeien. Nikki wil nog zelfstandiger en zelfverzekerder worden door deze ervaring. Haar motto is: ‘Iedereen is mooi op zijn eigen manier!’

Hans is autodidact kunstenaar en geeft tekenles aan jongeren. In kleine groepjes en soms als dat passender is individueel. De kunst van Hans is te zien bij Bob ‘Out off the box’ tijdens de kunstroute in Aalsmeer.

Greet werkt als kunstzinnig therapeut met alle tools die zij in de loop der jaren verzameld heeft. Ze geeft kunstzinnige vorming en therapie. Dit doet zij ook middels familieopstellingen. Ze heeft meerdere routes om vanuit de last van hooggevoeligheid in je kracht te komen staan.

De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair! Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Hierover kan Kirsten Verhoef alles vertellen.

Heb jij een vraag voor een van de gasten? Mail deze voor maandag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan 1 juli vanaf 18:00 uur overal ter wereld via: www.radioaalsmeer.nl.

 

Foto: Kunst Hans Rekelhof

Gepubliceerd: 23 juni 2024 om 15:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×