Opruimcoach Eva Kolk in ‘Door de Mangel’

Al ruim tien jaar ontvangt ‘Door de Mangel’ iedere week een nieuwe gast, afgelopen maandag was dat voor de 428e keer. Het was oud model en fotografe Bodil de Jong die achter de microfoon plaatsnam. Als model meegedaan aan ‘Hollands Next Topmodel’ en werd vierde achter Kim Feenstra. Het leverde haar wel een modellencontract op. Daarna verplaatste zij zich van voor naar achter de camera en maakt o.a. portretfoto’s, maar ook o.a. newborns, bedrijfsfotografie, 3D buikbeeldjes en soms bruiloften. Daarnaast is zij vrijwilliger bij de stichting Still, waarvoor zij afscheidsreportages maakt voor ouders die hun kind zijn verloren. Bodil omschreef zichzelf als intuïtief, creatief en nieuwsgierig.

Volgens het gebruikelijke format heeft ook Bodil een nieuwe gast benaderd. Maandag 1 juli zal de Aalsmeerse opruimcoach Eva Kolk naar de studio komen. Zij is opruimcoach en helpt met haar bedrijf ‘Organized by Eva’ mensen om zelf hun huis op te ruimen of  zij doet dit samen met  haar team voor hen. Bodil wil weten hoe je je huis met kinderen gestructureerd houdt. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 1 juli vanaf 19.00 uur,

Heb jij ook een vraag voor Eva, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eva Kolk

Gepubliceerd: 24 juni 2024 om 0:31 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×