'Business Lounge' met Wittebol en Brasserie David

Op woensdag 3 juli a.s. om 19.00 uur presenteert Radio Aalsmeer weer een speciale uitzending van het populaire programma ‘Business Lounge’. Deze week hebben ze twee bijzondere gasten: David Sargis, eigenaar van Brasserie David, en Niels van der Vaart, eigenaar van slijterij Wittebol.

David Sargis zal in de uitzending vertellen over zijn passie voor de horeca en de unieke culinaire ervaringen die Brasserie David biedt. Met aandacht voor kwaliteit en gastvrijheid, heeft zijn brasserie een bijzondere plek veroverd in Aalsmeer.

Niels van der Vaart zal het verhaal delen achter slijterij Wittebol, een begrip in de regio als het gaat om o.a. en persoonlijk advies. Niels zal ook enkele van zijn favoriete producten presenteren en tips geven over hoe je de perfecte drank kunt kiezen voor elke gelegenheid.

Mis deze kans niet om meer te leren over deze inspirerende ondernemers en hun bedrijven. De uitzending is ook te volgen via het TV-kanaal van Radio Aalsmeer. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door de verhalen van David en Niels!

Foto: Brasserie David

Gepubliceerd: 24 juni 2024 om 23:36 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×