Aanpakker Claudia 430e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ voor de 429e keer een plaatsgenoot in de studio. Het presentatieduo Mylene en Elbert ondervroegen de 44-jarige Eva Kolk uitgebreid en leerden zo de opruimcoach beter kennen. In haar jeugd verhuisde zij regelmatig, maar met haar partner heeft zij nu haar vaste plekje gevonden in Aalsmeer. In de USA kwam zij in aanraking met het ‘opruimwerk’ en toen zij terugkwam in Nederland heeft zij daar haar werk van gemaakt. “Nu creëer ik overzicht voor mensen, want dat is wat opruimen eigenlijk is”, aldus Eva. Zij omschreef zichzelf als enthousiast, nieuwsgierig en een familiemens.

Ook Eva is het weer gelukt om een nieuwe gast te vinden. Zij leerde haar opvolgster kennen in de ouderraad van de crèche van haar kinderen. “Claudia Oorschot – Van den Broek is een echte aanpakker. Een bedrijf met twee vestigingen met opslagboxen en daarnaast heeft zij hele interessante inzichten hoe om te gaan met de verleidingen van eten”, lichtte Eva haar keuze toe. Zij wil graag van Claudia horen wat ze doet om gemotiveerd te blijven in een gezonde levensstijl. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 8 juli vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Claudia, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 3 juli 2024 om 19:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×