'Echt Esther' met 'delen door nul'

Wat is Esther nu weer aan het doen dan? Ze zit in een prachtige tuin en haar kleine vriendje speelt met water in een teiltje. Overal zoemen insecten en ze mag het boek van Kees Alders lezen. Dit tweede boek van Kees, genaamd ‘delen door nul’ gaat over het zelfgekozen levenseinde van zijn ouders.

Ze vindt het een eer, want maandag 15 juli om 18.00 uur komt Kees bij haar in de radiostudio praten over dit boek. Een boek wat een van de taboes in deze wereld beschrijft: waarom kiezen we niet zelf wanneer en hoe we sterven? Geen zelfmoord, maar het het kiezen van je einde bij ondragelijk of uitzichtloos lijden. Moet het eigenlijk zo ver wel komen?

Kees Alders werd geboren in Heemstede woont al meer dan 30 jaar in Amsterdam en werkte meer dan 10 jaar met Esther samen bij Achmea. Daar vertegenwoordigde ook Kees de COR. Hoe leuk dat hun wegen blijven samen komen!!

Luister jij ook mee? Maandag om 18:00 uur bij Radio Aalsmeer.

Foto: Kees Alders

Gepubliceerd: 8 juli 2024 om 14:05 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×