Kelly van Tright laatste gast in ‘Door de Mangel’

Op maandag 8 juli was Claudia Oorschot – van den Broek te gast in de 430e aflevering van ‘Door de Mangel’. De 36-jarige Kudelstaartse van geboorte is al 14 jaar eigenaar van Majabox, een bedrijf met meer dan 1000 opslagruimtes. “Ik heb het bedrijf overgenomen van mijn ouders”, vertelde Claudia. Daarnaast is zij sinds kort haar eigen coachpraktijk ‘Positieve Miep’ begonnen waar zij o.a. mensen coacht die een maagverkleining hebben ondergaan. Je wordt alleen geopereerd aan je maag en niet aan je hoofd. Claudia helpt om de mindset te veranderen zodat je niet terugvalt in oud gedrag. Zij omschreef zichzelf als sociaal, positief en open.

Uiteraard is ook Claudia op zoek gegaan naar een nieuwe gast. De laatste voor de zomervakantie. “Kelly van Tright is mijn vriendin en ik gun haar ook de mogelijkheid om over haar dagelijks leven te vertellen”, aldus Oorschot – Van den Broek. Kelly is pedagogisch medewerker bij kinderopvang Solidoe en heeft een webshop met allerlei inpakmateriaal. Claudia wil graag van Kelly weten wat de grootste les tot nu toe voor haar is geweest dit jaar. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 15 juli vanaf 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Kelly, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

Van 22 juli t/m 26 augustus is het team van ‘Door de Mangel’ op vakantie, maar je hoeft het programma niet te missen. In de zomer worden 6 programma’s uit het afgelopen jaar herhaald en is de talkshow op 2 september weer live terug.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kelly van Tright

Gepubliceerd: 9 juli 2024 om 21:55 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×