Jong talent tijdens zomerconcert

Aalsmeer – Een unieke samenwerking tussen het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore en de leerlingen van Platform C van de muziekschool Amstelveen belooft een middag vol muzikale hoogtepunten. Op zondag 30 juni presenteren deze talenten hun Jong Talent Zomerconcert in de Urbanuskerk in Bovenkerk.

Het programma biedt een mix van instrumentale en vocale muziek. Jonge muzikanten van de muziekschool zullen de instrumentale stukken verzorgen, terwijl het mannenkoor het vocale gedeelte op zich neemt. Zij brengen muziek van The Beatles, Elvis Presley en een selectie van Cole Porter, speciaal bewerkt voor het mannenkoor door dirigent Theo van der Hoorn. Ireen van Bijnen begeleidt op vleugel.

Het concert is in een zaal van de Urbanuskerk dat een prachtige akoestiek heeft. De middag wordt er een diverse selectie aan muziek ten gehore gebracht, variërend van klassiek en opera tot evergreens en bekende hits van vroeger. Het concert belooft een mooie harmonie tussen de oudere mannen en het jonge talent. Muziek is het bindmiddel.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via de QR-code op flyers en raambiljetten, de website www.amkconamore.nl, en aan de zaal voor € 15,-. Jeugd tot 12 jaar betaalt € 10,-. De aanvang is om 14.30 uur.

Gepubliceerd: 6 juni 2024 om 7:00 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×