FC Aalsmeer verliest en blijft in eerste klasse

Doetinchem – Het voetbalseizoen is voorbij voor FC Aalsmeer na een nederlaag in de nacompetitie tegen DZC’68 in Doetinchem. Ondanks een overwinning op Oranje Nassau in Groningen afgelopen zaterdag, verloor Aalsmeer vanavond met 3-1.

De wedstrijd begon slecht voor Aalsmeer met een achterstand na slechts vier minuten door een persoonlijke fout. De thuisploeg verdubbelde de voorsprong nog voor rust. In de 75e minuut scoorde Luke Vahle, clubtopscorer van Aalsmeer, de aansluitingstreffer, waardoor er nog hoop was op een positief resultaat. Daan Vaneman kwam dicht bij de gelijkmaker, maar DZC’68 sloeg terug en maakte de 3-1, wat de hoop van Aalsmeer definitief de bodem insloeg.

Hierdoor zit de nacompetitie erop voor Aalsmeer en komt de ploeg volgend seizoen weer uit in de eerste klasse.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 juni 2024 om 23:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×