Kudelstaart van zijn feestelijke kant

Kudelstaart – Een groep vrijwilligers zet zich de laatste jaren in  om een fantastisch feestje neer te zetten voor alle 65-plussers in Kudelstaart. Het programma van de feestweek leent zich daar uitstekend voor. Winkeliersvereniging Kudelstaart ondersteunt het evenement met hapjes, drankjes en materiaal.

Op initiatief van een aantal Kudelstaarters is er een groep gevormd – een naamloze groep – die het ieder jaar op zich neemt om dit feest te regelen.  “Er was in het reguliere programma geen ruimte voor deze groep”, zegt de organisatie die alleen als geheel genoemd wil worden. “Daarom hebben wij dat opgezet en doen dat met veel inzet en nog meer plezier.” Het is immers die generatie die de dorpskern heeft behouden in alle jaren dat het uitbouwen zulke grote sprongen nam, zo is hun motivatie.

Uniek feest
Max, inwoner van Boerhaavehof, zegt wat veel van zijn leeftijdsgenoten beamen: “Wat een geweldig en uniek feest was het weer. Met dank aan alle vrijwilligers, het ligt volgens mij wat meer voor de hand en doet ook meer recht aan de zaak, wanneer het fantastische initiatief van deze vrijwilligers wordt genoemd. Toch niet normaal, wat die mensen aan vreugde brengen onder de “oudjes” van Kudelstaart!”

Muziek werd verzorgd door Jan Spring in ’t Veld, de zanger die heerlijk iedereen aan het  meezingen kreeg was Peter Marnier en er was zelfs een heuse goochelaar. Uiteraard ontbrak de inmiddels bijna traditionele polonaise niet en er is weer heerlijk gedanst.

Foto: Max van der Spiegel

Gepubliceerd: 21 juni 2024 om 17:28 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×