Laatste kans: meld inwoners aan voor lintje

Aalsmeer – Heeft u een buur, vriend of familielid die zich al jarenlang vrijwillig inzet voor de samenleving? Dan is dit het moment om hem of haar voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding. De deadline nadert snel: 14 juni 2024. Inwoners die bijzondere inspanningen leveren op het gebied van sport, kunst, cultuur, natuur, zorg of het kerkelijk leven kunnen een lintje ontvangen.

De aanvraag moet worden ingediend in de gemeente waar de betreffende persoon woont. Voor Aalsmeer geldt dat alleen inwoners van die gemeente een lintje kunnen aanvragen. Wees er op tijd bij, want het proces vergt enige tijd.

Meer informatie en het aanvraagformulier zijn te vinden op lintjes.nl. Twijfelt u of iemand in aanmerking komt? Neem dan contact op met Amanda Labee, medewerker Kabinetszaken van de gemeente Aalsmeer, via (0297) 387512 of amanda.labee@aalsmeer.nl. De aanvraag moet vóór 14 juni 2024 bij de gemeente zijn ingeleverd.

Gepubliceerd: 4 juni 2024 om 18:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×