Concert van Brandon Delagraentis en Caritas Mass Gospel Choir

Aalsmeer – Op zaterdag 15 juni 2024 in Aalsmeer zal het Caritas Mass Gospel Choir, een wereldwijd erkende artiest, samen met Brandon Delagraentis, een bekende Amerikaanse zanger en presentator, het publiek betoveren met hun concert “One Day”. Het concert neemt de luisteraars mee op een reis door het leven, met zijn ups en downs, belichaamd in de kracht van liefde, vreugde en hoop.

Helaas zal Kine Fossheim niet kunnen optreden vanwege persoonlijke omstandigheden, maar Delagraentis zal haar plek innemen. Het Caritas Mass Gospel Choir staat onder leiding van Richard Schoonhoven van Moonyard Productions en belooft met hun ervaren band een onvergetelijke ervaring te bieden.

Het avondconcert is uitverkocht, maar kaarten voor het middagconcert zijn nog beschikbaar. Mis deze kans niet om de magie van gospel en soul te ervaren tijdens “One Day” op 15 juni in The Beach op de Oosteinderweg in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 4 juni 2024 om 22:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×