Winactie Vaderdag in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – De ondernemers van Aalsmeer Centrum organiseren opnieuw een Vaderdag winactie. Ben jij van mening dat jouw vader, schoonvader, bonusvader of opa de beste van de wereld is? Laat dit dan weten aan de ondernemers van Aalsmeer Centrum via hun sociale mediakanalen of per e-mail (info@aalsmeercentrum.nl), en vertel waarom.

Uit alle inzendingen worden twee winnaars gekozen, die hun vader naar een van de barbershops mogen sturen voor een speciale verwendag. Daar worden de gelukkige winnaars geknipt, geschoren of de baard gestyled, en op en top verzorgd.

Stuur je boodschap uiterlijk 14 juni in, inclusief jouw naam, de naam van de persoon die je deze verwennerij gunt, je telefoonnummer en de reden waarom. Op zaterdag 15 juni word je gebeld om te horen of je de gelukkige winnaar bent. Verwen je vader dit jaar extra met de winactie van Aalsmeer Centrum!

Gepubliceerd: 4 juni 2024 om 22:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×