Mantelzorg & Meer zoekt vrijwilligers: Maak het verschil!

Aalsmeer – Mantelzorg & Meer zoekt betrokken vrijwilligers om mantelzorgers te ondersteunen. Deze mantelzorgers, die dag en nacht voor hun naasten zorgen, hebben vaak geen tijd voor zichzelf. Jij kunt het verschil maken door hen de broodnodige ademruimte te geven en zo een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren.

“Vrijwilligerswerk bij Mantelzorg & Meer is ontzettend dankbaar,” aldus de organisatie. “Door een paar uur van je tijd te schenken, geef je mantelzorgers rust en verrijk je het leven van een ander.”

Er zijn diverse manieren om te helpen:

  • Op bezoek gaan: Koffie drinken, een spelletje spelen of een praatje maken met iemand met een chronische ziekte of beperking.
  • Samen wandelen: Wekelijks wandelen met iemand die dat niet zelfstandig kan, wat een positief effect heeft op hun welzijn.
  • Maatje voor een kind: Leuke activiteiten ondernemen met een kind met een beperking, zodat het kind kan genieten en stralen.

“Het is soms pittig, maar je krijgt volop steun en training,” zegt Mantelzorg & Meer. “Sluit je aan bij ons team en help mantelzorgers een moment voor zichzelf te hebben.”

Mantelzorg & Meer is actief in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Meer informatie: www.mantelzorgenmeer.nl/vrijwilligers of 020-5127250.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 juni 2024 om 15:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×