Nieuwe keet voor jeu de boulers

Aalsmeer – In Aalsmeer wordt bijna iedere middag een balletje gegooid op de jeu de boules baan naast de kinderboerderij. De jeu de boulers hebben hier een gezellige “hangplek voor senioren” gecreëerd. De oude keet die naast de baan stond, was verouderd en aan vervanging toe. Daarom dienden de senioren een verzoek in bij de gemeente voor een nieuw onderkomen. Tot hun grote vreugde is er nu een nieuwe keet geplaatst.

“Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe keet,” vertelt een enthousiaste speler. “Het is een fijne plek om samen te komen en te genieten van ons spel.”
De senioren zijn momenteel druk bezig met het inrichten van hun nieuwe kantine. Zodra alles klaar is, zal er een officiële opening plaatsvinden.

Geïnteresseerden die ook een potje jeu de boules willen spelen, zijn welkom op werkdagen tussen 13.00 en 15.00 uur. De baan bevindt zich aan de Beethovenlaan 118. Het lenen van jeu de boules ballen is mogelijk en er zijn geen kosten verbonden aan het spel.

Gepubliceerd: 9 juni 2024 om 17:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×