Nieuwe website voor Hollandse Plassen gelanceerd

Aalsmeer — Tijdens de Boatshow Hollandse Plassen bij Kempers Watersport onthulde burgemeester Gido Oude Kotte de nieuwe website van het Ondernemers Platform Hollandse Plassen (OPHP). De site, een initiatief van Wendy Verbeek, biedt een moderne en gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel bezoekers als ondernemers. “Het is een centrale hub voor informatie en netwerken,” aldus Verbeek.

Het evenement markeerde ook de officiële lancering van het nieuwe Hollandse Plassen magazine, gepresenteerd door Bart Carpentier Alting, voorzitter van het OPHP. Hij overhandigde het eerste exemplaar aan burgemeester Oude Kotte. Daarnaast werd het nieuwe MeerWesteinder magazine geïntroduceerd, met focus op de Westeinderplassen.

Twee gewaardeerde leden, Peter de Wit en Jos Kempers, ontvingen de prestigieuze WatertorenMunt voor hun bijdragen aan de watersport. Peter de Wit, oprichter van Zeilschool Aalsmeer, werd geëerd voor zijn jarenlange inzet. Jos Kempers werd erkend als pionier in de jachtmakelarij.

Tot slot onthulde Leo van der Kolk, samen met Verbeek, een nieuwe sloepenroute genaamd “Schalkse Poelen”. Het evenement benadrukte de sterke gemeenschap en dynamische ondernemersgeest van de regio.

Gepubliceerd: 26 juni 2024 om 18:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×