Wethouder bezoekt Fit & Fun 55+

Aalsmeer – Wethouder Bart Kabout van Sport bezocht onlangs het Fit & Fun programma voor 55-plussers in Kudelstaart. Dit gemeentelijke initiatief, uitgevoerd door Team Sportservice in samenwerking met Ons Tweede Thuis, biedt ouderen gratis en laagdrempelige mogelijkheden om in beweging te komen.

Elke maandagochtend van 10.30 tot 11.45 uur sporten enthousiaste 55-plussers op het veld van voetbalvereniging RKDES. “Beweging is zowel lichamelijk als geestelijk belangrijk,” aldus wethouder Kabout. “Fit & Fun combineert gezondheid met gezelligheid en maakt het makkelijk om nieuwe mensen te leren kennen.”

Het programma biedt diverse sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of buurtsportcoach, variërend van wandelen en fietsen tot andere laagdrempelige activiteiten. Na afloop wordt soep geserveerd door Woonvoorziening De Spil, gesponsord door Amstel Idee. Deelnemers waarderen de combinatie van activiteit en sociale interactie.

Geïnteresseerden zijn welkom op maandagochtend bij RKDES, Wim Kan Dreef 4, Kudelstaart. Deelname is gratis, en er wordt aanbevolen gemakkelijke kleding te dragen. Kom langs op 1, 8, of 15 juli.

Gepubliceerd: 25 juni 2024 om 23:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×