Special Olympics en stijldansen bij 'DownTown Radio'

Zaterdag 22 juni om 14.00 uur duiken Dennis Wijnhout en Ilse Zethof weer voor een uurtje de radiostudio in voor het altijd gezellige programma ‘DownTown Radio’. Deze maand hebben ze veel gasten aan tafel.

Richard en Jamilla komen vertellen over de Special Olympics waar ze afgelopen weekend aan mee hebben gedaan vanuit Only Friends. We gaan horen op welke onderdelen, wat ze ervan vonden en natuurlijk of ze ook nog wat gewonnen hebben.

Angelique Rem en een andere vrijwilliger gaan alles vertellen over het Stijldansen dat ze wekelijks organiseren bij De Schakel voor mensen met een verstandelijke beperking. Quincy komt ook gezellig mee en gaat uitleggen waarom ze het dansen zo fantastisch vindt.

Foto: De Schakel

Gepubliceerd: 17 juni 2024 om 17:46 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×