'Business Lounge' ontvangt voorzitter NOA en Zeilschool

Op woensdag 19 juni staat er een boeiende en informatieve uitzending van Business Lounge gepland op Radio Aalsmeer om 19.00 uur. In deze uitzending zullen twee bijzondere gasten het programma verrijken met hun verhalen en expertise.

Als eerste heeft gastheer Erik Verbeek de eer om Sebastiaan Sargis, de nieuwe eigenaar van de Zeilschool Aalsmeer te verwelkomen. Sebastiaan zal de luisteraars en kijkers meenemen in de wereld van de zeilschool en vertellen over zijn passie voor zeilen. Bovendien zal hij enkele interessante aspecten van het bedrijf laten zien via het televisiekanaal van Radio Aalsmeer met behulp van foto’s en video’s. Er wordt ernaar uitgekeken meer te leren over zijn ervaringen en de activiteiten van de Zeilschool.

De tweede gast is Wouter de Vries, de voorzitter van Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Wouter zal iedereen informeren over de vele mogelijkheden en voordelen die Nieuw Ondernemend Aalsmeer biedt aan lokale ondernemers. Hij zal inzichten delen over hoe NOA kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ondernemerschap in Aalsmeer.

Mis deze inspirerende uitzending van Business Lounge niet en stem af op Radio Aalsmeer op woensdag 19 juni om 19.00 uur. U kunt ook live meekijken via het televisiekanaal van Radio Aalsmeer.

 

Foto: Erik Verbeek

Gepubliceerd: 10 juni 2024 om 11:27 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×