‘Door de Mangel’ ontvangt business- en mindsetcoach

Afgelopen maandag was Bas Barsingerhorn de 426 e gast in ‘Door de Mangel’. De in Baambrugge opgegroeide Kudelstaarter studeerde in Groningen, maar heeft de studie niet afgemaakt. Hij genoot van het studenten leven en werkte destijds in de horeca. Dat werd ook zijn beroep. “In de winter was het wat rustiger en ben ik mijn oom die stukadoor was, gaan helpen. Dat vond ik zo leuk, dat ik mijn beroep ervan heb gemaakt”, vertelde Bas. De stukadoor omschreef zichzelf als veeleisend, gevoelig en een harde werker.

Geheel volgens de traditie, zocht ook Bas naar een opvolger. Dat had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk kwam hij uit bij ‘zaailing’ Anja de Die. Zij is business- en mindsetcoach voor startende en meer ervaren ondernemers. Bas wil graag van haar weten of zij een verschil ziet in de aanwas van nieuwe jonge ondernemers nu en een aantal jaren geleden.

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 17 juni vanaf 19.00 uur, Heb jij ook een vraag voor Anja, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 juni 2024 om 10:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×