Verbinding door eerste gro-up Buurtwerk Cup

Aalsmeer – Op vrijdag 21 juni vond de eerste editie van de gro-up Buurtwerk Cup plaats. Bij het voetbaltoernooi kwamen 150 jongeren uit verschillende regio’s, waaronder Aalsmeer, samen om hun voetbalkunsten te tonen. Na het toernooi was er een barbecue en keken de deelnemers naar de EK-wedstrijd Nederland-Frankrijk.

De gro-up Buurtwerk Cup werd georganiseerd door enthousiaste jongerenwerkers van gro-up uit diverse regio’s. Het toernooi vond plaats bij Powerleague in Rotterdam, waar jongeren tot 16 jaar en van 16 tot 21 jaar tegen elkaar speelden. De dag stond in het teken van verbinding tussen jongeren uit verschillende buurten en tussen jongeren en jongerenwerkers.

Fans konden ook mee…
Naast het sportieve aspect was het toernooi een feest voor alle supporters langs de zijlijn. Vanuit Aalsmeer werden zelfs busjes geregeld om fans de kans te geven hun teams aan te moedigen. Hasan Boran, jongerenwerker bij gro-up en een van de initiatiefnemers, verwacht dat de gro-up Buurtwerk Cup een mooie toekomst tegemoet gaat. Hij hoopt dat het succes van dit evenement een boost geeft aan lokale toernooien en dat steeds meer jongeren willen deelnemen.

Gro-up creëert een omgeving waarin kinderen kunnen groeien en ontwikkelen. Ze zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp, en voelen zich verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind.

Gepubliceerd: 24 juni 2024 om 17:03 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×