Botendag voor tweede keer afgelast door slecht weer

Aalsmeer – Met pijn in het hart heeft Stichting Dag van je Leven in overleg met Stichting Ons Tweede Thuis en Kempers Watersport besloten de botendag van zaterdag 6 juli af te gelasten wegens slechte weersvoorspellingen. Oorspronkelijk gepland voor 15 juni, moest de botendag toen ook al worden uitgesteld vanwege het weer.

De organisatie vindt het onverantwoord om met windkracht 5 en regen de Westeinderplassen op te gaan met een kwetsbare doelgroep in open boten. Uitstellen is geen optie door de vele voorbereidingen en de vakantieperiode. Dit jaar komt er geen nieuwe datum, maar de organisatie hoopt op 14 juni 2025 weer een succesvolle editie te hebben.

De teleurstelling is groot, vooral omdat dit jaar de twintigste editie zou zijn. Gelukkig kan de doelgroep nog uitkijken naar het feest tijdens de Feestweek Aalsmeer op 12 september. Toch blijft het jammer dat er zaterdag niet gevaren kan worden.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 4 juli 2024 om 7:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×