Feestelijke opening Uithoornlijn

Uithoorn – Op zaterdag 20 juli wordt de Uithoornlijn feestelijk geopend, waarbij u voor het eerst met de tram kunt meerijden. De tram vertrekt elk kwartier vanaf de drie haltes in Uithoorn: Aan de Zoom, Uithoorn Station en Uithoorn Centrum. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunt u gratis pendelen tussen de haltes en genieten van diverse activiteiten, zoals optredens van de Uithoornse Jamtastic Dancestudio en het Soulkoor D-F!NE. Er zijn ook hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Op maandag 15 juli start de generale repetitie van de GVB, waarbij de nieuwe lijn van Amsterdam Zuid naar Uithoorn Centrum volledig wordt gereden, zij het zonder passagiers. De reguliere dienstregeling van tramlijn 25 begint op zondag 21 juli, waarna reizigers ook naar Amsterdam kunnen reizen. Voor meer informatie, bezoek de website van GVB.

Foto: Jorrit Lousberg

Gepubliceerd: 11 juli 2024 om 18:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×