Klimaatburgemeester gezocht in Aalsmeer

Aalsmeer – Van 11 tot en met 17 november vindt de vierde editie van de Nationale Klimaatweek (NKW) plaats. Tijdens deze week tonen Klimaatburgemeesters in heel Nederland hoe iedereen duurzamer kan leven. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Klimaatstichting HIER zijn op zoek naar nieuwe Klimaatburgemeesters in alle gemeenten, waaronder Aalsmeer. Deze burgemeesters helpen hun gemeenschap door duurzame initiatieven te promoten en anderen te inspireren. Hun activiteiten variëren van kledingkettingruilen en gezamenlijke laadpaalinkopen tot het organiseren van vegetarische buurtbarbecues en het vergroenen van straten.

Iedereen kan Klimaatburgemeester worden, ongeacht de schaal van hun activiteiten. Belangstellenden kunnen zich aanmelden en de spelregels vinden op www.nkw2024.nl/klimaatburgemeester. Word jij de nieuwe Klimaatburgemeester van Aalsmeer?

Gepubliceerd: 10 juli 2024 om 20:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×