"Amazing Amateurs" zoekt creatieve talenten

Aalsmeer – Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en Cultuurpunt Aalsmeer organiseren elke twee jaar een manifestatie voor amateurkunstenaars: “Amazing Amateurs in de Etalage”. Deze editie vindt plaats van 19 oktober tot 16 november 2024 en biedt een podium aan lokale talenten om hun creativiteit te tonen.

Ben jij een amateurkunstenaar die graag tekent, schildert, beeldhouwt, fotografeert, bloemschikt, borduurt, muziek produceert, zingt of je op een andere manier uit? Schrijf je dan in voor deze bijzondere expositie en laat jouw kunst zien aan het publiek.

De inschrijving sluit op 1 augustus 2024. Ga naar de website van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) voor meer informatie, de spelregels en het online inschrijfformulier. Grijp deze kans om deel uit te maken van een inspirerend evenement en je kunst aan de wereld te laten zien.

Gepubliceerd: 10 juli 2024 om 20:46 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×