Herinrichting van crash museum

Aalsmeerderbrug – Van 4 augustus tot en met 30 augustus is het Crash museum gesloten. CRASH gaat zich concentreren op de herinrichting! Welke herinrichting zult u denken? Welnu, de renovatie van de nieuwe ruimten is door de aannemer voltooid. Dat betekent dat heringericht kunnen worden volgens de nieuwste inzichten. Daarnaast moet dat deel van het fort waar nu het museum in is gevestigd eind augustus leeg opgeleverd worden.

“Het is nu aan ons en onze vrijwilligers om de opgeknapte ruimte weer het aanzien van een museum te geven. Omdat de ruimten nu nog leeg zijn geeft ons dat de gelegenheid om vloerbedekking te leggen te schilderen, nieuwe vitrines te bouwen en dan de zalen in te richten. Dat kan niet op een ‘achternamiddag’. Daarom staan wij ook open voor hulp van u als lezer van dit bericht. Heeft in interesse en tijd om ons te helpen? Reageer dan s.v.p. op dit bericht. Ik verzamel de aanmeldingen en geef ze door aan de collega’s die de coördinatie in handen hebben. Wij zien er naar uit om onze bezoekers op zo kort mogelijke termijn in het nieuwe museum te kunnen begroeten”, zegt woordvoerder Rick Francken.

Openingstijden
De toegang tot het CRASH museum bedraagt gedurende de renovatie van het fortgebouw € 5,00 voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder, € 2,50 voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar, donateurs en veteranen hebben gratis toegang.
Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is gevestigd in het fort bij Aalsmeer, Aalsmeerderdijk 460, 1436 BM te Aalsmeerderbrug bij Rijsenhout. En geopend op zaterdag en iedere 2e zondag van de maand van 10:30 tot 16:30 uur.

Toegang reserveren
Als u reserveert bent u zeker van toegang tot het museum. Reserveren kan via de website op www.crash40-45.nl/toegang-reserveren/. Voor meer informatie over het museum en het werk van het CRASH Luchtoorlog en Verzetsmuseum ’40- ‘45 kunt u de website www.crash40-45.nlInstagram of onze Facebookpagina raadplegen.

Gepubliceerd: 26 juli 2024 om 8:07 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×