G-tennistoernooi bij TV Kudelstaart viert eerste lustrum

Kudelstaart – Zaterdag 24 augustus vond bij TV Kudelstaart het vijfde G-tennistoernooi plaats, een jaarlijks evenement voor mensen met een verstandelijke beperking uit de regio. Veertien deelnemers uit onder andere Kudelstaart, De Kwakel, Rijsenhout en Hoofddorp vormden samen met hun buddy’s teams om in drie poules te strijden. Het toernooi is inmiddels een traditie geworden en werd dit jaar gehouden tijdens de clubkampioenschappen van de tennisvereniging.

Ondanks dat veel deelnemers weinig tenniservaring hadden, was de sfeer op de banen uitgelaten en enthousiast. De banen werden aangepast en er werd flexibel omgegaan met de puntentelling, zodat iedereen plezier kon hebben. Toch ging het er ook fanatiek aan toe, waarbij enkele deelnemers zelfs hun buddy’s wisten te verslaan.

De middag werd afgesloten met finales, waarin de sterkste koppels het tegen elkaar opnamen. De winnaars, Jeroen van de Meer, Onno Meijer en Rick Zethof, ontvingen onder luid applaus hun bekers. Het evenement eindigde gezellig met een prijsuitreiking in de kantine, waarbij pizza en goodie bags werden uitgedeeld.

Foto: TV Kudelstaart

Gepubliceerd: 26 augustus 2024 om 13:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×