Herinrichting Bilderdammerweg van start

Kudelstaart – Op maandag 26 augustus start aannemer KWS in opdracht van de gemeente Aalsmeer met de herinrichting van het fietspad en de kruisingen aan de Bilderdammerweg. De werkzaamheden, die in verschillende fases worden uitgevoerd, omvatten het verplaatsen van openbare verlichting, het omleggen van een gasleiding en het saneren van de bodem onder het fietspad. Na deze voorbereidingen volgt de asfaltering van het fietspad.

Naast de aanleg van een vrijliggend fietspad worden er verkeersplateaus gerealiseerd op de kruisingen met Geerland en de Gravin Aleidstraat. Weggebruikers kunnen tijdens de werkzaamheden doorgaand verkeer blijven gebruiken. Bussen kunnen er vanuit het dorp richting Leimuiden ook langs. Voor de bussen van Leimuiden richting Kudelstaart is er wel een omleiding.

Ook op het kruispunt Robend – Graaf Willemlaan vinden werkzaamheden plaats. Dit kruispunt is van 26 augustus tot 13 september afgesloten voor verkeer vanwege de aanleg van een fietsoversteek en asfalteringswerkzaamheden. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. De herinrichting van de Bilderdammerweg zal naar verwachting eind dit jaar voltooid zijn.

Gepubliceerd: 20 augustus 2024 om 17:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×