Korendag, Ride for the Roses en Jeugdzorg bij 'Aalsmeer Actueel'

Op zaterdag 7 september 2024 tussen 13.00 en 15.00 uur staat er een boeiende uitzending van ‘Aalsmeer Actueel’ op de planning. Er is aandacht voor drie belangrijke onderwerpen die je niet wilt missen.

Aalsmeer maakt zich op voor de eerste Korendag op zaterdag 5 oktober in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Maar liefst 9 zangkoren doen mee, en het belooft een dag vol muziek en samenzang te worden. In de uitzending wordt gepraat met Coördinator Jan Kwak over de voorbereidingen en wat we kunnen verwachten.

Dana Hollander van ICP, de organisator van  Ride for the Roses, en een vertegenwoordiger van Adamas komen langs in de studio. Ze vertellen alles over de 25e editie van dit bijzondere evenement, dat niet alleen fietsers, maar ook wandelaars, supporters en sponsors aantrekt. Ontdek hoe je kunt deelnemen en waarom dit evenement zo belangrijk is voor de gemeenschap. Ook schuift een van de fietsers van Team Adamas aan om zijn persoonlijke motivatie te delen.

Jeugdzorg is een onderwerp dat veel aandacht verdient, vooral in deze uitdagende tijden. Aandacht voor de huidige situatie in Nederland en specifiek in Aalsmeer. Welke druk ervaren de medewerkers in de jeugdzorg, en welke impact heeft dit op de gezinnen en kinderen die deze hulp nodig hebben? Nassira Oude Kotte neemt ons mee in de wereld van Jeugdzorg.

Tussen de items door is er nog tijd voor muziek, De Feestweek, Pramenrace, Verlichte botenshow en nog veel meer events die op stapel staan in en rond Aalsmeer.

Gepubliceerd: 3 september 2024 om 11:17 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×