Bram Korzelius in ‘Door de Mangel’

Van tevoren moest Thomas Joore nog maar even zien of het een gezellige uitzending zou worden, maar dat werd het zeker wel. De technisch onderlegde Aalsmeerder groeide op in Aalsmeer-Oost, en werd al snel een actieve vrijwilliger. De scouting, N201, P60 en nog veel meer organisaties mochten zich verheugen op zijn hulp. De actieveling vindt het fijn om voor anderen iets te doen. Een voorwerp had Thomas niet meegenomen, maar als hij één of meer personen mee had mogen nemen, was dat zijn familie. Hij omschreef zichzelf als grappig, loyaal en aardig.

En ook Thomas heeft een opvolger gevonden die komende maandag achter de microfoon schuift. “Een goede vriend die wel van aandacht houdt”, zo omschrijft hij Bram Korzelius, De 437e gast in ‘Door de Mangel’ studeert bouwmanagement en vastgoed en is o.a. ook actief bij de Aalsmeerse scouting. Thomas heeft een cryptische vraag gesteld aan zijn vriend: “Hoe hou jij de boot omhoog?”. Wat Joore daar precies mee bedoelt, hoor je maandag 7 oktober vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer.

Heb jij ook een vraag voor Bram? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Bram.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bram Korzelius

Gepubliceerd: 1 oktober 2024 om 9:58 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×