Creatieve workshops voor kinderen in herfstvakantie

Aalsmeer – Van maandag 28 tot en met woensdag 30 oktober organiseert Cultuurpunt Aalsmeer het evenement “Cultuur Chaos”, waar kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart kunnen deelnemen aan diverse creatieve workshops. Dit driedaagse programma biedt activiteiten zoals boetseren, smartphone-fotografie, 3D printen, dansen, DJ-en en rappen. De workshops zijn gericht op kinderen van verschillende leeftijden, met enkele activiteiten speciaal voor jongere deelnemers, zoals kleuterdans en boetseren, en andere voor oudere kinderen en jongeren, zoals rap en DJ-workshops.

Het programma biedt ook een duo-workshop 3D printen, waarbij een kind samen met een volwassene of oudere deelnemer kan leren ontwerpen en printen. Cultuur Chaos wordt afgesloten met een open podium waar de creaties van de deelnemers worden gepresenteerd.

De workshops vinden plaats op verschillende locaties in Aalsmeer en kosten € 2,50 per activiteit. Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen ouders en deelnemers terecht op cultuurpuntaalsmeer.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 12 oktober 2024 om 9:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×